Team

Team Apotheek De Oude Post

Wie zijn wij?

Het team van Apotheek De Oude Post is een goede mix van ervaring en jeugdig enthousiasme. Bij ons staat mensen helpen centraal. Wij luisteren naar al uw persoonlijke vragen en geven met plezier advies. Wij bieden u een uitgebreid productgamma. Kom dus gerust eens langs voor een kwalitatieve en persoonlijke aanpak!

Kirsten & Sarah Lampers

Apothekers-titularissen

Wij zijn Kirsten & Sarah Lampers, tweelingzussen, geboren te Aalst. Wij behaalden beide het diploma van apotheker in 2014 aan de Universiteit van Gent.

Na 7 jaar ervaring te hebben opgedaan, in dezelfde apotheek, zijn we dan ook heel blij om onze droom te kunnen waarmaken en te kunnen starten in onze eigen apotheek.

Beiden bieden we graag een luisterend oor en staat vriendelijkheid centraal. Bovendien hebben we een passie voor de algemene verzorging van de huid en (natuurlijke) cosmetica.

Anja Reynders

Anja is de vaste waarde van apotheek De Oude Post.

Zij studeerde af in 1993 aan de KU Leuven. Kort daarna is zij begonnen in een apotheek in Tongeren.

Omwille van de liefde is ze verhuisd naar Erembodegem, waar zij in 1994 aan de slag kon bij apotheek De Oude Post. Ze is dan ook heel geliefd en gekend bij onze patiënten. Ze geeft met veel plezier advies en staat klaar voor al haar patiënten.

Scroll naar boven
×